ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Η διαδικτυακή πύλη του βόρειου Ταΰγετου, όπως ίσως θα έχει παρατηρήσει ο επισκέπτης, βρίσκεται σε διαρκή διαδικασία επεξεργασίας, αναβάθμισης και προσθήκης ή βελτίωσης δυνατοτήτων και λειτουργιών.
Εμείς όσοι –ελάχιστοι- βρισκόμαστε πίσω από τον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, δραστηριοποιούμενοι ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, αρχικώς χωρίς ξεχωριστή νομική προσωπικότητα αλλά ως ομάδα εργασίας, πιστεύουμε πως οι δυνατότητες που παρέχει πλέον το Διαδίκτυο είναι σχεδόν απεριόριστες: Τόσο για την προβολή του τόπου, ως τουριστικού προορισμού, αλλά κυρίως για τη διάσωση, συγκέντρωση, επιμέλεια, και δημοσιοποίηση ιστορικών, λαογραφικών κ.ά. σχετικών πληροφοριών, αλλά και –ταυτόχρονα- την προβολή των επιχειρήσεων, των δραστηριοτήτων και των προϊόντων της περιφέρειας του βόρειου Ταϋγέτου.

Βασικός στόχος της ιστοσελίδας θα είναι να λειτουργήσει ως ένα ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ή ΚΙΒΩΤΟΣ άρθρων και μελετών, τόσο ιστορικών. λαογραφικών κ.λπ., αλλά και σύγχρονου προβληματισμού, όσο και αφηγήσεων-αναμνήσεων, φωτογραφιών, και άλλων ντοκουμέντων που αναφέρονται στην περιοχή μας.
Επιπροσθέτως η ιστοσελίδα είναι δυνατόν να βοηθήσει προβάλλοντας κάθε προσπάθεια φορέων και κατοίκων.

Είναι προφανές πως ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας κειμένων δημιουργών που συγκεντρώνει, επιμελείται, και δημοσιοποιεί με πλήρη και σαφή αναφορά στην πηγή και τον δημιουργό. Σε περίπτωση, πάντως, που οποιοσδήποτε δημιουργός πιστεύει πως θίγεται από τη σχετική δημοσιοποίηση εργασίας του στον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ μπορεί να επικοινωνήσει με το διαχειριστή της.
Τα πεδία είναι όλα όσα μπορεί να απασχολούν οποιονδήποτε από τους επισκέπτες συμπατριώτες, είτε μεμονωμένα, ως δημιουργικά άτομα, είτε φορείς όπως τοπική αυτοδιοίκηση, σχολεία, συλλόγους, ομάδες παραγωγών κ.λπ.
Σαφώς και μας ενδιαφέρουν συνεργασίες και από το εξωτερικό, όπου και κατοικεί το μεγαλύτερο μέρος των Βορειοδημοτών.

Επίσης παραχωρεί σε παραγωγούς, επιχειρηματίες ή επαγγελματίες της περιοχής, ή ακόμη καλύτερα σε ομάδες τους, την  ηλεκτρονική του ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ που εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε λειτουργικό e-shop.
Για σχετικές λεπτομέρειες όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθύνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ζητώντας ή παρέχοντας πληροφορίες όχι μόνο για τους σχετικούς όρους και τις προϋποθέσεις αλλά και για οτιδήποτε αφορά το ηλεκτρονικό εμπόριο, το παρόν και το μέλλον του.

Περιττό να αναφερθεί πως όχι μόνο επιθυμούμε αλλά και ζητάμε κάθε είδους ειδήσεις, πληροφορίες, φωτογραφίες, βίντεο κ.λπ. τόσο από πρόσωπα όσο και από φορείς της περιοχής (συλλόγους, τοπικά συμβούλια κ.λπ.) ή του εξωτερικού.
Με ευχές για καλύτερο μέλλον για όλους μας

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Διαχειριστής: Δημήτριος Πελεκάνος
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., κιν.: 6976381808

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ