ΒΟΥΛΗ

Facebook- Οριστική διαγραφή λογαριασμού

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s
Αν πιστεύετε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά το Facebook, μπορείτε να ζητήσετε την οριστική διαγραφή του λογαριασμού σας.
Προτού διαγράψετε οριστικά το λογαριασμό σας, ίσως θέλετε να συνδεθείτε και να κατεβάσετε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας από το Facebook. Από τη στιγμή που θα διαγραφεί ο λογαριασμός σας, δεν θα μπορεί να επαναφερθεί.
Για να διαγράψετε οριστικά το λογαριασμό σας:
  1. Πατήστε πάνω δεξιά σε οποιαδήποτε σελίδα του Facebook.
  2. Πατήστε Ρυθμίσεις.
  3. Πατήστε Οι πληροφορίες σας στο Facebook στην αριστερή στήλη.
  4. Πατήστε Διαγράψτε το λογαριασμό και τις πληροφορίες σας και έπειτα πατήστε Διαγραφή του λογαριασμού σας.
Όταν διαγράφεται οριστικά ο λογαριασμός σας:
  • Κανείς άλλος δεν μπορεί να δει το προφίλ σας.
  • Δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό ή να ανακτήσετε οτιδήποτε είχατε προσθέσει σε αυτόν (π.χ. φωτογραφίες, βίντεο ή ενημερώσεις κατάστασης).
  • Κάποιες πληροφορίες, όπως τα μηνύματα που έχετε στείλει σε φίλους, μπορεί να είναι ακόμη ορατές και αφού διαγράψετε το λογαριασμό σας.
Η διαδικασία διαγραφής ξεκινάει 14 ημέρες μετά την υποβολή του αιτήματός σας. Στη διάρκεια αυτού του διαστήματος, ο λογαριασμός σας είναι σε κατάσταση απενεργοποίησης και μπορείτε να ακυρώσετε το αίτημα διαγραφής του.
Για να ακυρώσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας:
  1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook εντός 14 ημερών από την ημέρα που υποβάλατε το αίτημα διαγραφής.
  2. Πατήστε Ακύρωση διαγραφής.
Για να διαγραφούν όλα όσα έχετε δημοσιεύσει, π.χ. φωτογραφίες, ενημερώσεις κατάστασης ή άλλα δεδομένα που έχουν αποθηκευτεί στα συστήματα αντιγράφων ασφαλείας, μπορεί να χρειαστούν έως και 90 ημέρες από την έναρξη της διαδικασίας διαγραφής. Μέχρι να διαγραφούν αυτές οι πληροφορίες, οι άλλοι χρήστες του Facebook δεν έχουν πρόσβαση σε αυτές.
Αν θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από το Facebook, μπορείτε εναλλακτικά να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας.
0
0
0
s2sdefault
powered by social2s