Την Κυριακή 17 Ιουνίου, στις 08.00μ.μ., διοργανώνεται στο προαύλιο του Δημ. Σχολείου Κοκκινόρραχης το 4ο Μουσικοχορευτικό οδοιπορικό, με τραγούδια και χορούς Μακεδονίας, ανατολικής Ρωμυλίας και Πόντου.

Συμμετέχουν το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινόρραχης, ο Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος Σπάρτης και ο Καλλιτεχνικός Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Φυλής «Η Τραπεζούντα». Η εκδήλωση πλαισιώνεται από την ορχήστρα του Γιώργου Κωτσίνη.

Η επιμέλεια και η διοργάνωση του Οδοιπορικού είναι του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινόρραχης «Ο Πάρνων» με συνδιοργανωτή του Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου.

e-books

Συλλογή τραγουδιών της περιοχής μας. Πρόκειται για σχολική εργασία του έτους 1994-95 στα πλαίσια Περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων Το παρόν e-book αποπερατώνεται. Περιλαμβάνει επιπλέον του τυπωμένου τα κείμενα του Βλαχογιάννη και δεκάδες σελίδες σημειώσεων.
   
Μεσαιωνικό παραμύθι διασκευασμένο και εικονογραφημένο. Οι Έλληνες στη Διασπορά. Εδώ θα βρείτε τον πρώτο τόμο.

NewsLetter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τη 15ήμερη ηλεκτρονική μας εφημερίδα και να ενημερώνεστε για τη ζωή της περιοχής μας.