Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: Οι συνέπειες της μεταναστευτικής και προσφυγικής κρίσης στις τοπικές οικονομίες στα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Στο πλαίσιο της ημερίδας "Συνέπειες της Μεταναστευτικής και Προσφυγικής Κρίσης στις Τοπικές Οικονομίες στα Εξωτερικά Σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης", ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαρκοπουλιώτης αναφέρθηκε στις πολιτικές και στα προγράμματα της Ε.Ε. που εφαρμόστηκαν στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση των ροών από την περίοδο κορύφωσης των αφίξεων έως και σήμερα.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών στο πλαίσιο εκπαιδευτικού σεμιναρίου με τίτλο «Η Διαχείριση των Εξωτερικών Συνόρων της Ε.Ε.στην Ανατολική Μεσόγειο». Ο κ. Μαρκοπουλιώτης υπογράμμισε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα συνεχίσει να εργάζεται συστηματικά στο πλευρό των Ελληνικών άρχων, τοπικών και εθνικών, για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση της κρίσης και τον περιορισμό των επιπτώσεων στις τοπικές κοινωνίες και στις τοπικές οικονομίες.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s