Ευρωπαϊκό Κλειστό Γλασκώβης: Ιστορική 5η θέση στον πίνακα μεταλλίων

Στην 5η θέση του πίνακα των μεταλλίων, υψηλότερα από κάθε άλλη φορά στη διοργάνωση, ολοκλήρωσε η χώρα μας την παρουσία της στην 35η στάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήμαγος της Γλασκώβης.

Περισσότερα: Ευρωπαϊκό Κλειστό Γλασκώβης: Ιστορική 5η θέση...

Πανευρωπαϊκό Κλειστού Στίβου: «Χρυσός» ο Τεντόγλου στο μήκος με πανελλήνιο ρεκόρ

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος κατά την 3η και τελευταία ημέρα του 35ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου της Γλασκώβης. Μετά από αυτή την επιτυχία, η συνολική ελληνική συγκομιδή στη διοργάνωση ανέβηκε στα 32 μετάλλια (6 χρυσά, 15 ασημένια και 11 χάλκινα).

Περισσότερα: Πανευρωπαϊκό Κλειστού Στίβου: «Χρυσός» ο...

Κλειστό Γλασκώβης: Ασημένιο και από την Βούλα Παπαχρήστου

Το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε σήμερα η Βούλα Παπαχρήστου με άλμα στα 14.50 μέτρα, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη. To ασημένιο μετάλλιο της Βούλας Παπαχρήστου είναι το δεύτερο μετάλλιο για την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη. Η Βούλα Παπαχρήστου έχασε το χρυσό από την Ισπανίδα Πελετέιρο, που έκανε ρεκόρ αγώνων.

Περισσότερα: Κλειστό Γλασκώβης: Ασημένιο και από την Βούλα...

Πρώτο μετάλλιο στη Γλασκώβη- Ασημένιος ο Μπανιώτης με 2.26μ

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Μπανιώτης στον τελικό του ύψους κατά την 2η ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου στη Γλασκώβη. Ο άλτης του Γιώργου Τσούγκου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με άλμα στα 2.26μ, αναβάζοντας στα 30 την ελληνική συγκομιδή στη διοργάνωση (5 χρυσά, 14 ασημένια και 11 χάλκινα μετάλλια).

Περισσότερα: Πρώτο μετάλλιο στη Γλασκώβη- Ασημένιος ο...

Γλασκώβη 2019: Διπλή πρόκριση στον τελικό του επί κοντώ με Καραλή και Φιλιππίδη

Ο Εμμανουήλ Καραλής πραγματοποίησε πολύ καλό αγώνα στον προκριματικό του επί κοντώ και έδειξε την αγωνιστική του ετοιμότητα ενόψει του αυριανού τελικού (20.10 ώρα Ελλάδας). Ο άλτης του Ανδρέα Τσώνη ολοκλήρωσε τον αγώνα του δίχως χαμένη προσπάθεια και μοιράτηκε την πρώτη θέση του προκριματικού με τον Πιοτρ Λίσεκ.

Περισσότερα: Γλασκώβη 2019: Διπλή πρόκριση στον τελικό του...