A+ A A-

Βοήθεια για να δημιουργηθούν γέφυρες συνεργασίας ανάμεσα στη Silicon Valley και την ΠΚΜ ζήτησε ο Απ.Τζιτζικώστας

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

quantum computingtn nspΒοήθεια για να δημιουργηθούν γέφυρες συνεργασίας ανάμεσα στη Silicon Valley και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ζήτησε ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιζτικώστας, μιλώντας  στο Stanford University, παρουσία των μελών της επιχειρηματικής αποστολής της Περιφέρειας στις ΗΠΑ. "Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Κεντρική Μακεδονία" είπε και σημείωσε ότι μια ‘γέφυρα’, που θα συνδέει την Κεντρική Μακεδονία και τη Silicon Valley θα είναι αμοιβαία επωφελής. 

Περισσότερα: Βοήθεια για να δημιουργηθούν γέφυρες συνεργασίας...

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Καταγγελία για χργνατισμό του δημάρχου Λουτρακίου

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

aytodioikhshΈνα απίστευτο στα πολιτικά χρονικά του Δήμου Λουτρακίου έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, όταν εργολάβος της περιοχής άρχισε να μοιράζει φωτοτυπίες από καταθέσεις χρημάτων που ο ίδιος είχε κάνει σε λογαριασμούς τριών προσώπων, μεταξύ των οποίων και του δημάρχου κ. Γιώργου Γκιώνη.
Η συνολική αξία των καταθέσεων, σύμφωνα με τα ποσά που αναγράφονται στις φωτοτυπίες που μοίρασε ο εργολάβος κ. Γιώργος Βλάχος ανέρχονται σε 54.000 ευρώ και αφορούν την τριετία 2007, 2008, 2009 όταν εκείνη την περιόδο δήμαρχος ήταν και τότε ο κ. Γκιώνης.

Περισσότερα: Καταγγελία για χργνατισμό του δημάρχου Λουτρακίου

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Η Ρένα Δούρου για τη δήλωση περί παραίτησης της που έκανε η Φ. Γεννηματά

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τη δήλωση περί παραιτήσεώς της που έκανε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φ. Γεννηματά, δήλωσε:
«Θέλω να πω ότι δεν ξεχνάμε όλοι ότι η κυρία Γεννηματά έχει υπάρξει Υπερνομάρχης όταν οι Νομαρχίες και η Υπερνομαρχία είχαν τις αρμοδιότητες της Πολεοδομίας. Δηλαδή όταν στήνονταν οι παγίδες θανάτου. Και, αν μου επιτρέψετε, ως γυναίκα προς γυναίκα, ως μια γυναίκα που βρίσκεται στον πολιτικό στίβο κόρη αστυνομικού και νοικοκυράς, ας σιωπήσει μια γυναίκα που βρίσκεται στον πολιτικό στίβο λόγω του βαριού ονόματος του πατέρα της».

Περισσότερα: Η Ρένα Δούρου για τη δήλωση περί παραίτησης της...

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Στα έξι καλύτερα έργα κοινής ωφέλειας διεθνώς, η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Σερρών

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Στα έξι καλύτερα έργα κοινής ωφέλειας διεθνώς προκρίθηκε το έργο της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων Σερρών, στην κατηγορία "Best Utilities Projects in 2019" του διαγωνισμού "Partnership Awards", που διοργανώνεται στο Λονδίνο.

Περισσότερα: Στα έξι καλύτερα έργα κοινής ωφέλειας διεθνώς, η...

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Προτάσεις Π. Γερουλάνου για την οικονομική ανάκαμψη της Αθήνας

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

«Οι άνθρωποι που δεν εγκαταλείπουν τη μάχη στις γειτονιές μας είναι η μεγάλη ελπίδα», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος, Παύλος Γερουλάνος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο marketnews.gr.

Περισσότερα: Προτάσεις Π. Γερουλάνου για την οικονομική...

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Περισσότερα Άρθρα...

  1. Π. Γερουλάνος: Κανόνες για να γίνει η Αθήνα τόπος ζωής για τους κατοίκους και ιδανικός προορισμός για τους επισκέπτες (βίντεο)
  2. Αγοραστός: «Για μετά το τέλος Ιουνίου η έναρξη εφαρμογής της Υπουργικής Απόφασης για τα ταμειακά διαθέσιμα της Αυτοδιοίκησης»
  3. Στην τελετή Αφής της Φλόγας της Ελπίδας των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Abu Dhabi 2019 ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης
  4. Αναφορά στην Εισαγγελέα του Α.Π. κατέθεσε ο Κ. Αγοραστός
  5. Δήμος Δελφών: Τα παιδιά «δημιουργούν» το δικό τους περιβάλλον
  6. Tο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ καταδικάζει την παραχώρηση ακινήτων στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ)
  7. Το Πεδίο του Άρεως υποδέχεται την Κυριακή μεγάλη γιορτή του χάντμπολ για τα παιδιά
  8. Ομιλία της Χριστιάνας Καλογήρου στο αναπτυξιακό συνέδριο για τη Χίο
  9. Κ. Αγοραστός στον ΣΚΑΪ: «Για να βγει από τη δίνη η Ελλάδα να παράξει εισόδημα, διότι σήμερα παράγει μόνο φόρους που δεν πληρώνονται…»