Η Ρένα Δούρου για τη δήλωση περί παραίτησης της που έκανε η Φ. Γεννηματά

Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τη δήλωση περί παραιτήσεώς της που έκανε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φ. Γεννηματά, δήλωσε:
«Θέλω να πω ότι δεν ξεχνάμε όλοι ότι η κυρία Γεννηματά έχει υπάρξει Υπερνομάρχης όταν οι Νομαρχίες και η Υπερνομαρχία είχαν τις αρμοδιότητες της Πολεοδομίας. Δηλαδή όταν στήνονταν οι παγίδες θανάτου. Και, αν μου επιτρέψετε, ως γυναίκα προς γυναίκα, ως μια γυναίκα που βρίσκεται στον πολιτικό στίβο κόρη αστυνομικού και νοικοκυράς, ας σιωπήσει μια γυναίκα που βρίσκεται στον πολιτικό στίβο λόγω του βαριού ονόματος του πατέρα της».

Περισσότερα: Η Ρένα Δούρου για τη δήλωση περί παραίτησης της...

Στα έξι καλύτερα έργα κοινής ωφέλειας διεθνώς, η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Σερρών

Στα έξι καλύτερα έργα κοινής ωφέλειας διεθνώς προκρίθηκε το έργο της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων Σερρών, στην κατηγορία "Best Utilities Projects in 2019" του διαγωνισμού "Partnership Awards", που διοργανώνεται στο Λονδίνο.

Περισσότερα: Στα έξι καλύτερα έργα κοινής ωφέλειας διεθνώς, η...

Προτάσεις Π. Γερουλάνου για την οικονομική ανάκαμψη της Αθήνας

«Οι άνθρωποι που δεν εγκαταλείπουν τη μάχη στις γειτονιές μας είναι η μεγάλη ελπίδα», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος, Παύλος Γερουλάνος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο marketnews.gr.

Περισσότερα: Προτάσεις Π. Γερουλάνου για την οικονομική...

Π. Γερουλάνος: Κανόνες για να γίνει η Αθήνα τόπος ζωής για τους κατοίκους και ιδανικός προορισμός για τους επισκέπτες (βίντεο)

"Η πόλη μας μπορεί να γίνει τόπος ζωής για τους κατοίκους, τόπος δημιουργίας για τα παιδιά μας, ιδανικός προορισμός για τους επισκέπτες.
Για να το πετύχουμε, όμως, οφείλουμε να βάλουμε κανόνες.
Για την εξέλιξη του φαινομένου Airbnb, τη συμβολή του στην τοπική οικονομία αλλά και τη σωστή ρύθμισή του, συζητήσαμε με εκπροσώπους κατοίκων της Αθήνας αλλά και του Συλλόγου Οικονομίας Διαμοιρασμού.

Περισσότερα: Π. Γερουλάνος: Κανόνες για να γίνει η Αθήνα...

Αγοραστός: «Για μετά το τέλος Ιουνίου η έναρξη εφαρμογής της Υπουργικής Απόφασης για τα ταμειακά διαθέσιμα της Αυτοδιοίκησης»

Αγοραστός: «Για μετά το τέλος Ιουνίου η έναρξη εφαρμογής της Υπουργικής Απόφασης για τα ταμειακά διαθέσιμα της Αυτοδιοίκησης»
Δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας μετά τη σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών:
«Στο τέλος του 2018, από συνολικά διαθέσιμα 1 δις 62 εκατομμυρίων ευρώ, οι Περιφέρειες είχαν τοποθετήσει στην Τράπεζα της Ελλάδας τα 455 εκατομμύρια ευρώ. Άρα, οι Περιφέρειες έχουν από μόνες τους αίσθηση του καθήκοντος κι έχουν κάνει αυτό που έπρεπε να κάνουν για να βοηθήσουν την πατρίδα μας»

Περισσότερα: Αγοραστός: «Για μετά το τέλος Ιουνίου η έναρξη...